Med en aktiv bankkoppling får du rabatt på månadsavgiften för appen.

Steg 1. Lägg till behörighet att teckna avtal digitalt

För att kunna lägga till tjänster i Internetbanken online, d.v.s. utan att behöva skicka fysiska blanketter med snigelpost till banken, behöver du ha en behörighet för detta upplagd i Internetbanken. Att kunna teckna tjänster digitalt är relativt nytt hos SEB så även om du är administratör av kontot med fulla rättigheter är förmodligen inte denna behörighet upplagd ändå.

Logga in i Internetbanken Företag, klicka på Kundservice och därefter på Hantera behörigheter.

Klicka på namnet på den person som du ska ändra behörigheten för.

Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på knappen Ändra behörighet. Det dyker då upp nya knappar på sidan under respektive avsnitt. Klicka på Ändra under rubriken Tjänster.

Markera att personen ska ha behörighet att teckna avtal och klicka därefter på Nästa. Följ instruktionerna tills du har signerat förändringen med BankID eller DigiPass. Logga ut från Internetbanken Företag. Nästa steg görs på en annan SEB-sida.

Steg 2. Teckna avtal med SEB för att ansluta bankintegrationen

Gå till SEBs inloggningssida men välj att logga in i Business Arena istället för Internetbanken.

Klicka på Produkter och tjänster och därefter Partnertjänster.

Klicka på Automatisk bokföring. Följ instruktionerna och välj Björn Lundén när du tillfrågas vilket bokföringssystem som du vill ansluta till. Signera avtalet med BankID eller DigiPass.

När anslutningen är klar inom ett par bankdagar får du en bekräftelse från SEB. Denna bekräftelse innehåller uppgifter som vi på e-nywhere behöver för att kunnat slutföra kopplingen åt dig. Kontakta din redovisningskonsult så hjälper vi dig med detta.